MIN MUSIK...

 

 Clas Weiberg
                                             Foto: Tore Bremer

 

Jag skriver visor tillsammans med Christina. Vi framför våra visor i olika sammanhang, såsom i kyrkor, i samband med utställningar, i föreningar och liknande...

För det mesta är det jag som står för musiken och Christina som skriver texterna men ibland samarbetar vi över gränserna... Från början tonsatte jag hennes dikter men nu är det för det mesta så att musiken kommer först och texten sen... Vi komponerar livsnära visor med eftertänksamma texter sprungna ur livserfarenhet och du kan ofta provlyssna här på vår hemsida. 
"Mellan himmel och hav..." Nu är det ju sommar igen.
Visan kan få vara en liten "tavla" av mötet mellan hav och strand...

Om du funderar på att anlita oss så är du välkommen att titta under fliken "Dagbok" här på hemsidan. Där får du en uppfattning om vid vilka tillfällen vi har fått förmånen att delta med vår underhållning.

Våra visor framförs ibland i ett av de band som jag spelar i, "SemiBasement"där vi endast framför egna kompositioner. Läs mer om oss i "dagboken"  (t.ex. 24/4 2015)

Jag spelar även med i ett coverband, "Mint Condition", där vi inriktar oss på musik från 60-70-tal med stämsång. Även här finns mer att läsa i "dagboken" (t.ex. 30/3 2015)

Men egentligen började allting en gång i tiden med ett band i Västerås som hette "Plynth".

Det är svårt att leva utan musik så gitarren får t.o.m. följa med när vi flyger.
(se "dagboken" 30/6 2012)
Hemma hade vi en gitarr utomhus, uppskruvad under verandataket. Den finns dock inte kvar då den ruttnade och föll isär för en tid sedan.
Men ett år flyttade en hel blåmes-familj in. Vad månde bli av dessa ungar?
Musikaliska blev de i alla fall. Vi hörde skönsång från gitarren varje dag. (se "dagboken" 9/7 2010)